Övernatta i Skärbäcksgården

Ca 40 km nordost om Växjö ligger Skärbäcksgården. Gården ligger i en vacker lantlig miljö intill ett skogsområde, i byn Skärbäck.

Skärbäcksgården är ett gammalt missionshus med en boyta på cirka 100 kvadratmeter. Huset har ett större och ett mindre rum, kök samt toalett. Huset är utrustat med två kaminer. I det stora allrummet finns en soffgrupp. Det finns också ett stort antal stolar och bord för större grupper, samt porslin för ca 50 personer.

Köket är utrustat med elspis, mikrovågsugn, kyl och frys, diskmaskin och två kaffebryggare. Dessutom har huset ett badrum med dusch och tvättmaskin, varmt och kallt rinnande vatten. Utemöbler och grill finns att tillgå.

Badplats i sjön Örken ca 1400 meter bort. Cyklar och roddbåt kan hyras i Ramkvilla, ca 5 km från Skärbäcksgården. Vill du fiska köper du ett fiskekort (säljs bl.a. i Puttes lanthandel i Ramkvilla, eller av Sören Grankvist i Skärbäck, tel 0474-61073, 070-6107306). I Ramkvilla finns också en golfbana, en större allmän badplats och Puttes lanthandel. Bankomat finns i Braås, 15 km från Skärbäck.

Ankomst är möjlig alla dagar i veckan. Husdjur är välkomna. Rökning inomhus är inte tillåtet. Sänglinne och handdukar tar ni med er själva. Städning utförs av gästerna själva.

Antal bäddar: 6 sängar finns tillgängliga

Pris: 3000 kr/vecka (2500 kr/vecka för medlemmar)

eller 450 kr/dygn (400 kr/dygn för medlemmar)

Bokning: Ulla Grankvist, 0706-227855

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *