Årsmöte och jubileumsfest!

Visste du att Skärbäcks Kultur och Turistförening fyller 25 år precis nu i dagarna? Föreningen bildades den 26/8 1994. Detta vill vi uppmärksamma med en jubileumsfest som direkt följd på årsmötet den 5 oktober. Förutom att äta god mat och skåla tillsammans, vill vi också fira jubileet med en tillbakablick; där vi får höra berättelser från hur det gick till när föreningen bildades och vilka aktiviteter som hållits. Vi vill också göra en framåtblick där vi tillsammans pratar om hur vi vill använda gården framöver och om det finns några hinder för att använda den som vi vill.
Därför välkomnar vi er den 5 oktober till följande program:
16.00 Årsmöte (se kallelse här: Kallelse-årsmöte-18_19)
Ca 16.30-17.30 Tillbakablick med berättelser från förr och framåtblick om gårdens fortsatta användning
Ca 17.30 Jubileumsskål
Ca 18.00 Middag (buffé med thailändsk mat lagad av Pin Tapila, med både vegetariska och icke-vegetariska alternativ)
Vi hoppas att så många som möjligt i alla åldrar vill delta och göra sina röster hörda gällande Skärbäcksgårdens och föreningens utveckling. Givetvis går det att delta endast på årsmötet, för de som önskar det.

Anmälan till middagen och allergier/specialkost görs till Elsa Anderman (0709-626970 eller elsa.anderman@gmail.comsenast 27 september. Gärna via sms eller mail eftersom jag kommer att vara på semester två veckor i september.

Kostnad för middag: 100 kr/vuxen, 50 kr/barn. Egen dryck medtages.

Vill du hjälpa till med festförberedelser eller bidra med historier om Skärbäcks Kultur och Turistförening/Skärbäcksgården? T.ex. berätta något du minns, baka en tårta till efterrätten, blanda bål, dekorera lokalen eller spela musik under kvällen? Detta vill vi gärna ha hjälp med! Hör av er till mig!

Varmt välkomna!