Vill du träna pilates?

Jag kommer att hålla en pilateskurs i Skärbäcksgården under tio tisdagar kl 17-18 med start 2 februari. Det blir sex tisdagar i rad, sedan ett uppehåll på några veckor och sedan fyra tisdagar till.

För att vi ska ha gott om plats och deltagarna ska få ut så mycket som möjligt av träningen finns max 10 platser på kursen. Föranmälan krävs.  Anmäl dig genom att ringa Elsa Anderman på 0709-626970. Först till kvarn gäller!

Kostnad: 500 kr för hela kursen på 10 gånger. Betalas till Elsa Anderman vid första tillfället, kan också swishas eller sättas in på bankkonto.

Kursen går följande datum:

2/2, 9/2, 16/2, 23/2, 1/3, 8/3

uppehåll i 3 veckor, sedan fortsättning:

5/4, 12/4, 19/4, 26/4

Vad är pilates? 

Pilates är en träningsform som fokuserar på att bevara eller få tillbaka en god hållning och bli stark och smidig. När kroppens alla muskler samverkar på bästa sätt kan du använda kroppen effektivt och skonsamt oavsett vad du gör.

God balans mellan muskelgrupper och god rörlighet i lederna är en viktig del av träningen. Kunskap, koncentration och kvalitet är nyckelord när du utför övningarna. Det ger i sin tur kroppskontroll.

Under kursen kommer vi att träna på matta med vår egen kropp som redskap. Jag som håller i kursen är pilatesinstruktör utbildad i STOTT Pilates på Stockholm Pilates Center.

Välkomna!

/Elsa Anderman

PilatesFoto: John Ranaudo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *